Bygningskulturens Hus /
Læs om vores hus
Sanseligt arrangement om ’stedsans’ som værktøj i byudviklingen. Vi iscenesætter og planlægger bygningskulturelle arrangementer. Forskerkonference i aulaen. Vores smukke, højloftede aula kan rumme op til 150 personer.StedsansarrangementDer har altid været liv i vores hus. Både stribeklædte kadetter, advokater og Nyboders pigebørn har haft deres daglige gang i huset.Tresserbeton med kærlighed og fremtidsdrømme. Udstilling om Gellerupparkens arkitektur og visioner.

Bygningskulturens hus blev opført som Søetatens Pigeskole i 1859 af arkitekten Bernhard Seidelin.

Bygningskulturens Hus er den unikke, historiske ramme om et bygningskulturelt kontorfællesskab, mødested og vidensmiljø. Huset er en åben scene for workshops, fester, udstillinger, konferencer og gå-hjem-møder, som både vi, vores samarbejdspartnere, husets beboere og andre spillere i feltet står bag.

Bygningskulturens Hus kan også lejes til arrangementer og møder.

Vi udvikler dit arrangement
Vi iscenesætter og planlægger bygningskulturelle arrangementer og håndterer hele processen fra indledende konceptudvikling til kaffebrygning på dagen.

Vi lægger hus til dit møde
Med velindrettede mødelokaler og en aula, der rummer op mod 150 personer, kan vi både huse små og store møder, kurser og konferencer i unikke, atmosfærefyldte omgivelser midt i København.

Til det lille, personlige møde kan du booke dig ind i ét af vores nyindrettede mødelokaler, og til større arrangementer kan man leje husets smukke, rummelige og højloftede aula.

Læs mere på  www.bygningskulturenshus.dk

For mere information kontakt Ida Christoffersen